reede, 22. mai 2015

Saamises ja minnalaskmises


Kõikide kultuuride valgustatud meistrid on juba ammustel aegadel näinud läbi müüdist, et õnn ja edu on määratud meie rahakoti suurusega. Tegelikkuses avastasid nad, et õnn ja edu sõltuvad ühest kõige olulisemast faktorist - meie oskusest olla ühtses eluvoolus.
 Kui me vaatame meid ümbritsevat loodust, siis näeme, kuidas maailm loomulikult ja pidevalt annab, võtab vastu, saab ja laseb minna. Me oleme selle universaalse eluvooluga harmoonias, kui oskame teha sama - kui mõistame, et me oleme mõeldud jagama seda, mis on meile antud. Just sellepärast ongi meile antud.
 Sinu elus on sulle antud teatud ressursid, olgu nendeks siis mingid võimalused, raha, ühiskondlikud sidemed, anded või materiaalsed asjad. Need on sinu hoolde usaldatud kingitused. Kui jagad ja kasutad neid hästi, toob elu sulle automaatselt lisa. Kuidas nii? Lihtsalt öeldes, kui sa näitad, et sind saab usaldada sisemiste ja väliste ressursside targasti kasutamisel, laenab universum sulle veelgi rohkem.
 Targasti ja hästi andmine on kooskõlas fundamentaalse seadusega, mis valitseb maailma korraldust. Mida rohkem me anname, seda rohkem me saame. Mida rohkem me suurendame oma elus andmise ja vastuvõtmise voolu, seda enam me selles voolus liigume.
 Tõeline "edu" on nagu külluslik vool, mis läbib meie elu, kui me jagama seda, mis on meile osaks saanud - oma ressursse, talente, aega ja isegi õppetunde.

                      MIDA ROHKEM MA ANNAN ÄRA, SEDA ROHKEM MA SAAN.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar